FAQ

Ще ти отнеме не повече от час да поръчаш своя интериор по твой вкус,а проектът, който получаваш от Homely става много по-бързо, на много по-ниска цена в сравнение с всички конкуренти в бранша. Това е напълно нова и революционна услуга.

Важно е да направиш разлика между цялостен проект и този, който предоставяме ние. Цялостният проект включва заснемане, идейна фаза, 3Д визуализации, детайлни чертежи на мебели, декоративни елементи, довършителни работи, цялостна количествено-стойностна сметка и понякога авторски надзор по време на изпълнението. Тъй като тази услуга изисква време и ресурси, цената й е от 3 до 5 пъти по-висока от нашата. Това, разбира се, има своите ограничения. Ние сме се постарали да ги сведем до минимум и да предоставим възможно повече информация, за да можеш да се справиш и без личната ни помощ.

Зад студио Hi стоим ние - Християна и Илиян, брат и сестра, които през 2012 основават собствена фирма за дизайн и архитектура. Мисията ни от тогава е да правим за клиентите си красиви и функционални проекти, в които те се влюбват. И това работи безотказно от тогава. Homely e новата ни услуга, с която искаме да помогнем на повече хора да получат качествено решение и възможност за по-добър дом.

На първо място получаваш професионално и красиво решение за жилището си. То се състои от разпределение с обзавеждане, план на тавана, настилки, стенни покрития, позиции на осветителни тела, технически чертежи за всички мебели по поръчка, конкретни предложения за всичко това, търговски обекти, от които да си ги закупите, и то с ОТСТЪПКА! Ако искаш можеш да поръчаш и визуализации към твоя проект.

В началната страница сме приготвили видео за това как се измерва едно жилище, или както се казва на професионален жаргон - как се заснема. След като го заснемеш можеш да нанесеш с друг цвят и някои промени, които искаш. Например местене на стени, конкретни места за гардероби, кухня, дивани и други мебели. Ние ще се съобразим с твоите изисквания.

Не се притеснявай, ако някой артикул или цвят не ти харесва можеш да споделиш на търговеца, на място в магазина и той ще ти предложи алтернативно решение като запазиш правото си на отстъпка.
В случай, че искаш да получиш индивидуална корекция директно от нас, можеш да избереш нашия пакет Plus и да предплатиш втори вариант за индивидуален дизайн, като спестиш 50% от стойността му. По този начин можеш да ни върнеш получения проект с конкретни забележки и ние ще го преработим, като се съобразим с тях!

В цената на визуализациите се включва втори тур с коментари/корекции (смяна на модели, цветове или осветлението). Ако има тотално изменение в цялата концепция, която вече е направена и одобрена от клиента, то новата визуализация се заплаща допълнително на цена 100лв/изображение.

Ако определен артикул не е наличен търговецът може да предложи алтернативно предложение или по-голям срок за доставка, ако има вариант артикулът да бъде произведен или доставен. Разбира се отстъпката ще важи и в двата случая.

Някои търговци си запазиха правото да предоговорят размера на отстъпката, ако търсеният продукт е в промоция. Например ако отстъпката е 10%, а промоцията е 7% търговецът ще даде останалите 3% на клиента на Homely за да достигне общото намаление 10%. В случай че промоцията е с по-голямо намаление от отстъпката, търговецът има право да откаже допълнителното намаление на клиентите на Homely.

За твое улеснение повечето от партньорите, с които работим имат търговски обекти в големите градове в България или интернет магазини, от които можете да поръчате конкретните артикули.

Ако си решил да поръчаш по интернет, трябва да напишеш писмо до търговеца на посочената в страницата електронна поща. В писмото прикачи своя проект от Homely и напиши кой артикул искаш да закупиш, заедно с данни за доставка. Търговецът ще ти отговори, за да потвърди поръчката или да съобщи, ако има някакви допълнителни подробности.