Какво предлагаме

Нашата нова мисия е интериорният дизайн да достигне до повече хора, всеки човек да може да се докосне до услугата, считана за лукс в момента.

Опитът ни показва, че клиентът най-често има своите идеи, предпочитания и вдъхновение за облика на своя дом, но му липсва точно онова побутване в правилната посока, което ще му спести главоболия и време в бъдеще. За да се превърне едно помещение в дом е необходимо, на първо място, правилно функционално разпределение и стилен подбор на декора и обзавеждането. Нашият екип е изготвил специален въпросник, с отговорите на който, заедно с вашата помощ и нашия опит ще извлечем най-доброто от жилището. Предлагаме стилно, функционално и индивидуално интериорно решение за вашия дом, съобразено с вкуса, нуждите и най-вече вашия бюджет. Проектът, който ще получите се нарича разпределение с референции и е основен и задължителен елемент от всеки интериор. В него ще откриете функционално разпределение с обзавеждане и препратки към сайтове на магазини, от които можете да закупите на преференциална цена всеки един от посочените елементи.


Разбира се, ако сте решили, че желаете допълнителни услуги към проекта, включващ визуализации, подробни чертежи, авторски надзор и изпълнение на довършителни работи, не се колебайте да се свържете с нас.

Реализации
12
Текущи проекта
104
Завършени проекта
58
Happy clients
4
Team members

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЗАПОЧНЕМ??

КЪМ ВЪПРОСНИКА