Предимствата на 3D визуализацията в интериорния дизайн - Примери от портфолиото ни

3D Проект на всекидневна с кухня

Добавете 3D визуализации към ПАКЕТ +

За да надградим услугата на Homely.bg, ние ви предлагаме да добавите 3Д Визуализации към проекта си. Запазваме своята гъвкавост и бюджетност и отново можете да изберете сами броя визуализации и само за помещенията, за които имате нужда!

Вече е толкова лесно да “надникнеш в бъдещето” и да видиш как ще изглежда твоята всекидневна, спалня, баня… .

В основата на проекта, който ще изготвим за вас е разпределението с референции - това е фундаментален елемент, без който няма как да се осъществи интериорният проект. Този елемент е ключът към постигането на оптимално органзирано, функционално и естетически завършено пространство. Разбира се, функционалното разпределение, което ще получите във вашия индивидуален интериорен проект е напълно достатъчно, за да изградите мечтания дом, но 2D чертежите имат и своите недостатъци. Ще имате всички технически параметри и планове за разпределение. Ще имате списък с всички мебели и декорации, които са необходими елементи в интериора. Ще бъдете сигурни, че всичко в проекта е подбрано спрямо вашите изисквания за  функционалност и визия. Но няма да имате възможността да видите предварително цялостната картина.

И ако за едно професионално око разчитането на функционалното разпределение и референциите е почти достатъчно, за да изгради картината в главата си, то за човек извън сферата на дизайна е трудна и понякога непосилна задача. Това е и основното предимство на 3D визуализациите - те ще ви помогнат да добиете представа как всички елементи, които сме селектирали за вашия проект ще си паснат. 

Изключително важно е това, че  триизмерните изображения имат невероятен реализъм и придават обем на елементите в проекта. Един 2D чертеж трудно би ви показал ефекта от избраните осветителни елементи. Една 3D визуализация, от друга страна, ще ви даде реалния облик на натуралното и изкуствено осветление в помещението и как то акцентира върху мебелите. 

Можем да продължим да изброяваме предимствата на 3D визуализациите, но вместо това ще ви представим малка част от нашето портфолио.Една снимка казва повече от хиляда думи… А нашите 3D визуализации…оставяме на вас да прецените:

1.Този клиент търсеше изчистена и модерна визия за своя апартамент. Във въпросника беше подбрал сивата гама, в комбинация с метални и дървесни материали. За него диванът беше от огромно значение, трябваше да е с механизъм за разтягане и изключително удобен. А ние от своя страна знаехме към кой партньор точно да се обърнем, за да изпълним тези изисквания. 

Визуализация на всекидневна към Homely проект /изготвени с Visioaxis/

Антрето към предходния проект е в същата тоналност. За да включим тук метала като материал, сме заложили на черни матови ръкохватки, дръжки за гардеробите и вратите. 

Визуализация на антре към Homely проект 

2. Тази спалня е част от друг доста интересен проект, гледащ към звездите. Стилът отново е модерно-минималистичен, може би най-предпочитаният сред нашите клиенти в момента. 

Визуализация на спалня към наш проект от Studio Hi

3.Тези стилни бани, предразполагат към дълги часове на релакс… А скритото осветление зад огледалата се оказа тотален хит! Черните лунички на тавана са също интересен акцент, заслужаващ внимание. А ако не сте привърженик на гипсо-картоновите тавани, има такива и за външен монтаж.

Визуализации на бани към наш проект от Studio Hi
Визуализации на бани към наш проект от Studio Hi

4.А тази чудесна всекидневна е на една много сладка млада двойка, която имаше ясна визия за своето мечтано жилище. Ние само визуализирахме тяхната идея и дооформихме общия изглед.

Визуализация на всекидневна към Homely проект /изготвени с Visioaxis/
Визуализация на всекидневна към Homely проект /изготвени с Visioaxis/

5.Това компактно помещение беше истинско предизвикателство! На площ под 30м2 трябваше да обединим всекидневна, кухня, спалня и офис, резултатът е пред вас. Модерно, младежко, мултифункционално студио.

Визуализация на студио към проект от Studio Hi  /изготвени с Visioaxis/

6. И една романтична спалня с тюркоазени акценти от кадифе и скрито осветление над леглото. 

Визуализация на спалня към проект от Studio Hi  /изготвени с Visioaxis/

7. Една млада госпожица вече се радва на своята стая под звездите, решена в пастелни тонове и скандинавски стил.

Визуализация на детска стая към проект от Studio Hi /изготвени с Visioaxis

Ако имате каквито и да е въпроси и питания, относно услугата се свържете с нас,както не веднъж сме казвали “Красивият дом не е лукс, а необходимост” !