Homely - Един нов начин да ползваш услугите на интериорен дизайнер

Млада двойка на диван избират мебели

 

Как ти се струва идеята да получиш интериорен проект за твоя дом от професионален дизайнер без да се налага дори да ставаш от компютъра? Без многобройни срещи? Без да плащаш на час за консултации? Без дълго чакане?

Точно такава услуга предлага платформата Homely. Това е нещо, което за пръв път се предлага в България и ти позволява да получиш индивидуален интериорен дизайн от удобството на твоя дом. Целия процес се извършва онлайн. 

Как работи е-дизайн платформата Homely?

Никога не е било толкова лесно да получиш индивидуален интериорен дизайн и то от професионален дизайнер. 

Поръчването на индивидуален интериор отнема не повече от час, благодарение на интуитивния въпросник, подготвен от екипа дизайнери на Homely. Селекцията от въпроси дава на дизайнерите ясна представа от какво има нужда клиента и каква визия иска да получи. Точно затова е много важно въпросника да се попълни с всички необходими детайли. 

Най-сложната  част от процеса е вземането на размери. Точните размери са изключително важни за постигането на максимално функционално жилище. Как да вземете точни размери може да видите в това видео.

Освен детайли за пространството и вкусови предпочитания, във въпросника се описва и точния бюджет на клиента. Крайния проект е съобразен с всички изисквания на клиента - функционалност, визия и бюджет. 

Колко време отнема получаването на дизайна?

Финалният проект -  разпределение с референции се получава 15 дни след поръчването на дизайна. 

Това прави Homely най-бързото решение за получаване на индивидуален интериорен дизайн!

Какво ще включва финалният проект?

Продуктът, който получавате се нарича разпределение с референции. Това е базов интериорен  проект, в който присъства всичко необходимо за едно функционално и красиво жилище. С помощта на този проект, ще успеете да изградите мечтания дом. 

В самия проект фигурират: 

  • разпределение с обзавеждане
  • настилки
  • стенни покрития
  • позиции на осветителни тела
  • конкретни предложения за всеки артикул
  • Цени за всички предложения
  • Равносметка за бюджета

Включени са не само конкретните предложения за всеки един артикул, но и местата, от които могат да бъдат закупени. С Homely, пазаруването за обзавеждане е изключително лесно и приятно. 

Едно от основните предимства да ползваш дизайнер е намалението при пазаруване на обзавеждане. Е-дизайн платформата Homely не е изключение!

Всички артикули, които присъстват във финалния проект са с преференциални цени. Размера на включената отстъпка започва от 5% и стига до 20% при определени търговци. Клиента може да се възползва от договорената отстъпка дори и при онлайн пазаруване!

Какво няма да включва финалния проект?

Homely предлага всичко необходимо за проектиране на съвършения дом, но услугата не включва всичко, което е налично в един цялостен проект за интериорен дизайн.  Заснемане на помещенията, идейна фаза, 3D визуализации, детайлни чертежи на мебели, довършителни работи и надзор по време на изпълнението не присъстват в базовият проект. 

Услуги от този тип оскъпяват и забавят процеса, а мисията на Homely е да направи професионалния интериорен дизайн максимално достъпен за всеки!

Какво значи интериорен дизайн достъпен за всеки?

С Homely получаваш точната доза помощ с интериорния дизайн. Нито повече, нито по-малко. Получаваш съветите и препоръките на професионални дизайнери. Получаваш списък с всичко необходимо да реализираш проекта. Получаваш намаления при пазаруването!

Всичко това се случва срещу фиксиран хонорар - плащаш единственo за това, от което се нуждаеш. Без излишни ангажименти.

Независимо дали искаш да реновираш изцяло апартамента си, да преобзаведеш хола, да направиш малката баня по-функционална. Е-дизайн услугите на Homely са перфектното решение. 

Ако знаеш, какъв би бил мечтаният дом, но не знаеш как да го постигнеш, опиши го във въпросника на Homely и ще разбереш как да го осъществиш. Започни проект тук.